FOTO. Candidatul socialist la presedintia Moldovei, Igor Dodon, este acuzat de plagiat in teza de doctorat

Citește și: Trei milioane de moldoveni işi aleg duminică șeful statului, pentru prima dată in ultimii 15 ani Socialistul Igor Dodon şi candidata Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu sunt favoriţi la alegerile prezidenţiale din Republica Moldova, arată Barometrul Opiniei Publice, un sondaj dat publicităţii săptămana trecută la Chişinău.

acum 48 luni (29 Oct 2016)

Candidatul Partidului Socialist pentru președinția Republicii Moldova, Igor Dodon, este acuzat că a plagiat fragmente din teza lui de doctorat, informează sambătă site-ul deschide.md.

Igor Dodon a declarat că a susținut această lucrare de doctorat la Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM), Catedra bănci și burse de valori. Cu ajutorul a două programe de detectare a textelor identice, jurnalistul a descoperit ca Dodon preluase fragmente din lucrările a doi profesori universitari romani, Ion Popa și Gabriela Gradu de la Academia de Studii Economice din București.

Citește și: Trei milioane de moldoveni işi aleg duminică șeful statului, pentru prima dată in ultimii 15 ani

Socialistul Igor Dodon şi candidata Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu sunt favoriţi la alegerile prezidenţiale din Republica Moldova, arată Barometrul Opiniei Publice, un sondaj dat publicităţii săptămana trecută la Chişinău. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro