FOTO, Caitlyn Jenner ar putea "redeveni" barbat. Zvon sau realitate?

Jenner, in varsta de 66 de ani, a fost un infocat aparator al chestiunilor legate de schimbarea de sex, inca din iunie anul trecut, cand si-a anuntat identitatea si a povestit ca procesul de tranzitie a fost greu.

acum 88 luni (13 May 2016)

Caitlyn Jenner a inceput sa regrete ca si-a schimbat sexul si exista posibilitatea sa redevina barbat in urmatorii cativa ani, sustine autorul unei noi carti despre familia Kardashian, citat de The Independent.

Ian Halperin, semnatarul volumului Kardashian Dynasty: The Controversial Rise of America’s Royal Family, a declarat pentru The Wrap, ca mai multe surse i-au spus ca Jenner, olimpicul medaliat cu aur care s-a casatorit oficial cu Kris Kardashian, se simte ingrozitor. "Una dintre surse mi-a confirmat ca acesta susoteste despre faptul ca "regreta schimbarea de sex", sugerand ca s-ar putea intoarce la a fi Bruce".

Si totusi, Ian Halperin spune ca are mai multe surse care i-au povestit ca Jenner, care a fost casatorit de trei ori si are sase copii, ar putea dori sa redevina barbat pentru ca-i plac femeile.

Jenner, in varsta de 66 de ani, a fost un infocat aparator al chestiunilor legate de schimbarea de sex, inca din iunie anul trecut, cand si-a anuntat identitatea si a povestit ca procesul de tranzitie a fost greu. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro