FOTO Buzele marite cu paharul, provocarea care deformeaza. Si Madalina Ghenea a incercat procedura

FOTO Buzele marite cu paharul, provocarea care deformeaza. Si Madalina Ghenea a incercat procedura

Sora cea mica a vedetei de televiziune Kim Kardashian posteaza pe contul de Instagram fotografii in care se mandreste cu buzele sale carnoase, motiv suficient pentru ca tineri din intreaga lume sa inventeze o metoda de a obtine un aspect cat mai apropiat de original.

acum 77 luni (27 Apr 2015)

Manechinul Kylie Jenner a starnit in randul tinerilor dorinta de a avea buze voluminoase, la fel ca aceasta, dar fara sa apeleze la interventii cosmetice sau operatii estetice. Sora cea mica a vedetei de televiziune Kim Kardashian posteaza pe contul de Instagram fotografii in care se mandreste cu buzele sale carnoase, motiv suficient pentru ca tineri din intreaga lume sa inventeze o metoda de a obtine un aspect cat mai apropiat de original.

Adolescentii, fete, dar si baieti, au impanzit retelele sociale cu poze in care isi etaleaza buzele deformate, efectul putand sa dureze si timp de cateva zile.

Din pacate, "provocarea Kylie Jenner", asa cum este cunoscuta in mediul online, poate fi destul de dureroasa, iar in unele cazuri indraznetele au ramas cu vanatai in jurul gurii.

FOTO Kylie Jenner

De altfel, una dintre "victime" a postat online un mesaj disperat in care spune: ""Va rog sa nu faceti ca mine.

Ghenea si-a marit si ea buzele cu paharul

Chiar daca nu mai este o adolescenta, manechinul roman Madalina Ghenea, in varsta de 26 de ani, a dat curs noii provocari. Astfel, aceasta a postat pe Instagram o poza cu hashtag-ul #kyliejennerchallenge, in care isi prezinta buzele mult mai mari decat de obicei, rezultatul "ventuzei" aplicate cu paharul.

FOTO Instagram

O alegere suprinzatoare, din moment ce Ghenea este daruita de mama natura cu buze destul de voluminoase. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro