FOTO Bulgarii din Targoviste spun ca productia agricola a fost "la pamant" anul acesta: "Mi-e sa nu las locul gol ca sa platesc impozit pe teren degeaba"

FOTO Bulgarii din Targoviste spun ca productia agricola a fost

Varza, ardeii sau ceapa s-au stricat pe campuri, iar taranii abia mai au ce sa culeaga. "Nici animalele nu mai au ce alege din marfa" Varza s-a innegrit, iar ardeii sunt mici si gaunosi.

acum 86 luni (28 Sep 2016)

Varza, ardeii sau ceapa s-au stricat pe campuri, iar taranii abia mai au ce sa culeaga. Ce sa mai vorbesc de scoaterea investitiei. Mi-e sa nu las locul gol ca sa platesc impozit pe teren degeaba", ne-a spus Ionut Timofte.

"Nici animalele nu mai au ce alege din marfa" Varza s-a innegrit, iar ardeii sunt mici si gaunosi. Pe un sac de varza iei 20 de lei. Daca nu o stropim deloc intra tot felul de viermi si gandaci in ea. Varza e neagra de la ploaia asta acida. Nici animalele nu mai au ce alege din marfa. O aruncam, nu mai avem ce sa facem cu ea", spune un alt agricultor. Frigul de la inceputul primaverii, grindina, dar frigul de acum ne-au terminat. E slaba rau productia de anul acesta. Nu ne vom scoate nici macar investitia si anul acesta e mai slab decat anul trecut", a spus un alt agriculor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro