FOTO Bucurestiul va avea cea mai mare plaja urbana din Europa: cum arata, cand se deschide si ce facilitati ofera

FOTO Bucurestiul va avea cea mai mare plaja urbana din Europa: cum arata, cand se deschide si ce facilitati ofera

La cateva minute de Bucuresti, vizitatorii centrului se pot bucura de un litoral compus din 30.000 de metri patrati de plaja, precum si alte atractii ce recreeaza atmosfera vacantei de vara: piscina tropicala, 1.500 de sezlonguri pe nisip, peste 600 de palmieri, 40 de maslini, terenuri de fotbal si volei si un Concept Beach Club. Piscina cu pool bar, situata in zona de sud a zonei The Palm, dispune de 171 de locuri de relaxare - locuri la bar, locuri la mese, pe bancheta si sezlonguri in apa - si este inconjurata de vegetatie exotica, palmieri spectaculosi cu inaltime de pana la 7 metri si gradene cu sezlonguri.

acum 66 luni (9 Jun 2017)

La cateva minute de Bucuresti, vizitatorii centrului se pot bucura de un litoral compus din 30.000 de metri patrati de plaja, precum si alte atractii ce recreeaza atmosfera vacantei de vara: piscina tropicala, 1.500 de sezlonguri pe nisip, peste 600 de palmieri, 40 de maslini, terenuri de fotbal si volei si un Concept Beach Club.

Cocktailuri exotice, savurate direct in piscina

In zona dedicata relaxarii, The Palm, pe langa plaja generoasa cu nisip fin, vizitatorii se pot relaxa intr-o piscina de 720 metri patrati, cu o temperatura constanta de 30 de grade Celsius si o adancime de 1,26 de metri, a carei capacitate este similara piscinei interiorare din zona The Palm. Piscina cu pool bar, situata in zona de sud a zonei The Palm, dispune de 171 de locuri de relaxare - locuri la bar, locuri la mese, pe bancheta si sezlonguri in apa - si este inconjurata de vegetatie exotica, palmieri spectaculosi cu inaltime de pana la 7 metri si gradene cu sezlonguri. Pool bar-ul este acoperit de o copertina din lemn stratificat, iar zonele neacoperite din jurul piscinei sunt dotate cu zone de relaxare cu sezlonguri, umbrele si vele.

Concept Beach Club cu design urban

Plaja Sands of Therme gazduieste si un Concept Beach Club, cu mai multe zone dedicate: Cocktail Bar, Gelateria Carte d'Or, Coffee Shop, Beer Bar si Vino Wine Bar, dar si o zona de grill, Beach Barbeque.

Zona de grill, Beach Barbeque, are un meniu sofisticat, pe care se regasesc preparate inspirate din bucataria internationala, oferind o mare varietate de carne si peste, maturate si marinate in baituri fine, concepute de bucatarul Lucian Dobre.

Wine-bar-ul Vino de pe plaja ofera nu mai putin de 126 de sortimente de vin din toate zonele reprezentative ale lumii, care pot fi savurate alaturi de branzeturi si charcuterie.

Gelateria Carte d'Or isi propune sa rasfete vizitatorii cu deserturi pe baza de inghetata, ce au ca sursa de inspiratie cele mai ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro