FOTO Brad Pitt ar avea o relatie cu o profesoara de la prestigiosul institut american MIT: "Frumoasa si geniala"

FOTO Brad Pitt ar avea o relatie cu o profesoara de la prestigiosul institut american MIT:

Potrivit presei internationale, Brad Pitt ar avea o relatie amoroasa cu Neri Oxman inca din toamna trecuta, iar sursele sustin ca au o relatie foarte matura, fiind uniti de pasiunea pentru arte, design si arhitectura. Numele starului a fost asociat cu al actritei americane Kate Hudson (38 de ani), cu al modelulului australian Elle Macpherson(53 de ani), dar si cu al actritei britanice Ella Purnell (21 de ani), insa informatiile au fost dezmintite de fiecare data.

acum 75 luni (11 Apr 2018)

Potrivit presei internationale, Brad Pitt ar avea o relatie amoroasa cu Neri Oxman inca din toamna trecuta, iar sursele sustin ca au o relatie foarte matura, fiind uniti de pasiunea pentru arte, design si arhitectura. Brad Pitt s-a pozat alaturi de studentii arhitectei, iar o imagine in care apar impreuna a fost stearsa ulterior de pe retelele sociale, in urma zvonurilor cu privire la relatia lor, scrie People.

Neri Oxman si Brad Pitt FOTO Instagram Brad Pitt este fondatorul Make It Right Foundation, care se ocupa cu construirea de case ieftine, prietenoase cu mediul, pentru persoane nevoiase. In proiectele sale, a colaborat cu arhitecti de renume, ajutand la construirea de case in zone precum New Orleans, afectat de uraganul Katrina, si Kansas City, Missouri. Actorul se ocupa si cu design de mobilier, colaborand cu Frank Pollaro, si sculpteaza, scrie Mediafax. Pitt si Oxman au calatorit de mai multe ori in strainatate impreuna, mai ales la conferinte sustinute de arhitecta.

Neri Oxman FOTO Getty Images

Neri Oxman FOTO Getty Images

De asemenea, un arhitect apropiat lui Neri Oxman o descrie pe arhitecta drept "frumoasa si geniala", potrivit People. O alta sursa a declarat ca pe Brad Pitt si Neri Oxman ii leaga pasiunea pentru arhitectura, design si arte si ca intre ei ar fi, de fapt, "o prietenie profesionala", care nu s-a transformat in poveste de dragoste, insa actorul american o considera pe arhitecta "fascinanta" si este interesat sa petreaca mai mult timp cu ea, potrivit Page Six. Lucrari de arta ale lui Neri Oxman sunt incluse in colectiile unor institutii precum Museum of Modern Art din New York, Centrul Georges Pompidou din Paris, Muzeul de Arte Aplicate din Viena etc. Arhitecta americano-israeliana, in varsta de 42 de ani, a fost casatorita cu compozitorul argentinian Osvaldo Golijov.

Neri Oxman FOTO Getty Images

Dupa divortul actorilor Brad Pitt si Angelina Jolie, care a fost finalizat recent, cea mai m... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro