FOTO. Bouchard, ironizata in Canada. Dupa Dulgheru, i-a refuzat si pe Obama sau regina Angliei

Eugenie Bouchard este ironizata de canadieni, dupa ce a fost veriga slaba a echipei de Fed Cup din meciul cu Romania si s-a remarcat doar prin refuzul de a da mana cu Alexandra Dulgheru.

acum 66 luni (22 Apr 2015)

Eugenie Bouchard este ironizata de canadieni, dupa ce a fost veriga slaba a echipei de Fed Cup din meciul cu Romania si s-a remarcat doar prin refuzul de a da mana cu Alexandra Dulgheru.

Presa canadiana a criticat-o pe Bouchard, 7 WTA, dupa ce din prima racheta a devenit oaia neagra a echipei de Fed Cup. Astfel, Le Journal de Quebec a ironizat-o pe Bouchard in 7 imagini, de tip "gif" (imagini animate), in care jucatoare refuza sa dea mana cu diferite personalitati. Avancronica meciului revansei

Episodul prin care Bouchard si-a atras oprobiul publicului a fost la sesiunea foto de dinaintea meciului cu Alexandra Dulgheru, din cadrul intalnirii Canada - Romania, de la Montreal.

De asemenea, jurnalul canadian a amintit si de reactia membrilor echipei de Fed Cup a Romaniei, dupa victoria Alexandrei Dulgheru in fata lui Bouchard.

In cadrul intalnirii de Fed Cup, Romania a eliminat Canada, scor 3-2 si s-a calificat in Grupa Mondiala dupa 23 de ani de pauza.

amp;amp;amp;amp;lt;/pamp;amp;amp;amp;gt;amp;amp;amp;amp;lt;pamp;amp;amp;amp;gt;De asemenea, jurnalul canadian a amintit si de reactie membrilor echipei de Fed Cup a Romniei, dupa victoria Alexandrei Dulgheru n fata lui Bouchard. Atunci, Alexandra s-a ndreptat spre banca Romniei si cnd a ntins mna toti si-au trecut minile prin par, ironiznd-o astfel pe Eugenie.amp;amp;amp;amp;lt;/pamp;amp;amp;amp;gt;amp;amp;amp;amp;lt;pamp;amp;amp;amp;gt;n cadrul ntlnirii de Fed Cup, Romnia a eliminat Canada, scor 3-2 si s-a calificat n Grupa Mondiala dupa 23 de ani de pauza.amp;amp;amp;amp;lt;/pamp;amp;amp;amp;gt; ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro