FOTO. BMW va lansa, la Geneva, NOUL Seria 2 Gran Tourer. Monovolum cu 7 locuri

BMW incearca sa intre adanc in segmentul masinilor de familie, ultimul model pe care il va lansa pe piata fiind noul Seria 2 Gran Tourer. La nivel de motorizare, masina va fi disponibila in trei versiuni diesel si doua pe benzina, toate cinci turbo si cu optiunea de tractiune integrala BMW xDrive.

acum 60 luni (11 Feb 2015)

BMW incearca sa intre adanc in segmentul masinilor de familie, ultimul model pe care il va lansa pe piata fiind noul Seria 2 Gran Tourer. Monovolumul cu 7 locuri va avea premiera la Salonul Auto de la Geneva, Elvetia.

BMW Seria 2 Active Tourer va primi un frate mai mare, care va avea o capacitate de 7 locuri. Model de clasa compacta, Gran Tourer va beneficia de un spatiu generos, datorita formei sale. Capacitatea va putea fi extinsa de la 605 la 805 litri prin rabatarea scaunelor, la atingerea unui singur buton.

La nivel de motorizare, masina va fi disponibila in trei versiuni diesel si doua pe benzina, toate cinci turbo si cu optiunea de tractiune integrala BMW xDrive. Cel mai puternic motor, unul diesel, 220d xDrive, va avea doar tractiune 4x4 si va beneficia de 190 CM, cu 400 Nm.

Modelul 220i Gran Tourer va fi cel mai puternic benzinar, urmand sa dezvolte 192 CP, cu un cuplu de 280 Nm.

Noul BMW e primul model din gama care va fi dotat cu aplicatia "myKidio", prin care se vor putea conecta dispozitive exterioare, precum o tableta, la sistemul multimedia al masinii. Joystickului iDrive de pe consola va putea fi folosit pentru a controla redarea continutul de pe tableta, cum ar fi muzica sau filme.

Noul Seria 2 Gran Tourer ar putea duce la o aglomerare pe acest segment de piata. Producatorul german va lansa, prin noul sau model, o invitatie pentru rivalii sai, premium, care cel mai probabil vor dori sa vina si ei cu propriile propuneri pentru segmentul masinilor de familie cu 7 locuri. Este de asteptat ca cel putin unul dintre rivalii lui BMW, Mercedes-Benz, sa lanseze un contracandidat. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro