FOTO Bisturiul bate natura. Cele mai frumoase silicoane din Italia apartin unei romance

FOTO Bisturiul bate natura. Cele mai frumoase silicoane din Italia apartin unei romance

Dupa 30 de ani a inceput sa danseze, in special hip-hop, si dupa 35 de ani s-a apucat de yoga, acroyoga si acrobatic silk. Citeste si: Cum a reusit o tanara de 15 ani, din Vaslui, sa-i cucereasca pe spanioli cu frumusetea sa FOTO Frumusetile din lumea intreaga surprinse de o romanca in imagini.

acum 116 luni (11 Sep 2014)

"Miss chirurgie estetica 2014", titlu obtinut luna trecuta de vasluianca Bianca Bejan la un concurs international din Monselice (regiunea Padova - Italia), are o poveste neasteptata. Operatia de silicoane i-a adus notorietatea, dar secretul frumusetii care a cucerit un juriu format din chirurgi esteticieni si jurnalisti consta, dupa cum spune ea, intr-un stil de viata sanatos si calitatile fizice native.

Vasluianca a concurat alaturi de zeci de femei din toate tarile, cu varsta cuprinsa intre 19 si 70 de ani.

"Voiajul iti deschide mintea"

Dupa ce a muncit prin sali de gimnastica, restaurante sau ca secretara, a inceput sa lucreze in productia publicitara. A facut un stagiu de pregatire la Milano, oras in care s-a stabilit pentru cativa ani.

Incerc sa nu ma stresez prea mult si sa nu fiu trista.

Bianca Bejan, Miss chirurgie estetica

Intoarsa in Italia, a lucrat timp de cinci ani ca freelancer in publicitate si a organizat festivaluri de scurtmetraje. Vrea sa aiba propria linie de productie vestimentara pe care sa o denumeasca BBstyle.

Stil de viata sanatos

Bianca spune ca intotdeauna a avut un stil de viata sanatos. La 21 de ani a inceput sa se antreneze la sala cate doua ore zilnic. Dupa 30 de ani a inceput sa danseze, in special hip-hop, si dupa 35 de ani s-a apucat de yoga, acroyoga si acrobatic silk. Pana la 35 de ani nu a baut niciodata alcool si face eforturi sa se lase de fumat. "Incerc sa nu ma stresez prea mult si sa nu fiu trista.

Citeste si:

Cum a reusit o tanara de 15 ani, din Vaslui, sa-i cucereasca pe spanioli cu frumusetea sa

FOTO Frumusetile din lumea intreaga surprinse de o romanca in imagini. Fotografii inedite in Europa si in Orient

FOTO Cine este frumoasa Xenia Gavrilov, fotomodelul anului 2014

<... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro