FOTO. Baiatul rau, pe patru roti, din noul "James Bond": C-X75, Jaguar C-X75...

Cu toate ca acest concept era prevazut initial cu un sistem de propulsie hibrid de 850 CP, in fata camerelor de filmat el va rula cu un conventional V8 de 5 litri, un adevarat monstru pe sosele.

acum 112 luni (9 Feb 2015)

Ultimul film din franciza James Bond, "Spectre", care va fi lansat in noiembrie 2015, va defila pe marile ecrane cu o flota impresionanta de supermasini.

Conceptul Jaguar C-X75, supermasina de peste 1 milion de euro, care nu a mai ajuns sa fie lansata pe piata, va avea rolul principal in flota pe care o vor avea la dispozitie personajele negative din film. Cu toate ca acest concept era prevazut initial cu un sistem de propulsie hibrid de 850 CP, in fata camerelor de filmat el va rula cu un conventional V8 de 5 litri, un adevarat monstru pe sosele. Ce planuri au francezii

Modelul va figura intr-o scena de urmarire pe strazile Romei, cand se va duela cu Aston Martin-ul condus de James Bond (actorul Daniel Craig).

C-X75 se alatura altor modele ale producatorului britanic Jaguar Land Rover, trecute prin divizia de Operatii Speciale, care vor aparea in productia cinematografica.

Dupa cum era de asteptat si in cea de a 24-a productie a francizei, James Bond va conduce un Aston Martin, versiunea DB10 de aceasta data. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro