FOTO Avioane militare Hercules, Mig 21 si F 16 fotografiate in zbor deasupra unor orase din Alba

FOTO Avioane militare Hercules, Mig 21 si F 16 fotografiate in zbor deasupra unor orase din Alba

In imagini se pot observa aeronave C-130 Hercules si avioane Mig-21 Lancer din dotarea Foretelor Aeriene Romanie si F-16 din dotarea Fortelor Aeriene Portugheze fotografiate deasupra oraselor Alba Iulia, Zlatna si Ocna Mures din judetul Alba.

acum 58 luni (2 Jun 2015)

In imagini se pot observa aeronave C-130 Hercules si avioane Mig-21 Lancer din dotarea Foretelor Aeriene Romanie si F-16 din dotarea Fortelor Aeriene Portugheze fotografiate deasupra oraselor Alba Iulia, Zlatna si Ocna Mures din judetul Alba. Aproximativ 150 de militari romani, piloti si personal tehnic, cu aeronave MiG-21 LanceR, apartinand Bazei 71 Aeriana, si 180 de militari portughezi, cu patru aeronave F-16 si tehnica de deservire aferenta, participa la acest exercitiu.

Participantii la activitate isi propun antrenarea in comun, intr-o conceptie unitara, pentru indeplinirea cerintelor specifice de interoperabilitate ale Aliantei Nord-Atlantice si asigurarea stabilitatii si securitatii regionale, in actualul climat de securitate din flancul estic al NATO", se arata intr-un comuniat de presa al Ministerului Apararii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro