FOTO Autostrada Nadlac-Arad. Sute de persoane asteapta sa treaca in Ungaria prin noul punct de trecere a frontierei care are 20 de benzi

FOTO Autostrada Nadlac-Arad. Sute de persoane asteapta sa treaca in Ungaria prin noul punct de trecere a frontierei care are 20 de benzi

UPDATE 14:40 Panglica inaugurala a fost taiata chiar pe linia de frontiera, la 500 de metri de punctul de control Nadlac II, in prezenta a numerosi oficiali si invitati din cele doua tari. Intre punctul de control Nadlac II si fasia de frontiera, pe o distanta de 500 de metri, a fost format un culoar marginit de zeci de politisti de frontiera romani, care au avut in maini drapelul tarii. Ponta: Vom circula de la Sibiu pana in Ungaria pe autostrada din 2016 Premierul Victor Ponta a declarat sambata, dupa inaugurare, ca se vor da in folosinta doua loturi de autostrada, respectiv inainte si dupa Lugoj pana la sfarsitul acestui an, iar de anul viitor se va putea circula de la Sibiu pana in Ungaria pe autostrada.

acum 86 luni (11 Jul 2015)

UPDATE 14:40 Panglica inaugurala a fost taiata chiar pe linia de frontiera, la 500 de metri de punctul de control Nadlac II, in prezenta a numerosi oficiali si invitati din cele doua tari.

Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, si vicepremierul ungar Semjen Zsolt au taiat, sambata, panglica inaugurala a Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota, la eveniment fiind prezent si premierul Victor Ponta, care a venit sprijinindu-se in carje.

Intre punctul de control Nadlac II si fasia de frontiera, pe o distanta de 500 de metri, a fost format un culoar marginit de zeci de politisti de frontiera romani, care au avut in maini drapelul tarii.

Victor Ponta a coborat din masina sprijinindu-se cu ambele maini in carje si a asistat la taierea panglicii de catre ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, si de vicepremierul Ungariei Semjen Zsolt.

Ponta: Vom circula de la Sibiu pana in Ungaria pe autostrada din 2016

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, dupa inaugurare, ca se vor da in folosinta doua loturi de autostrada, respectiv inainte si dupa Lugoj pana la sfarsitul acestui an, iar de anul viitor se va putea circula de la Sibiu pana in Ungaria pe autostrada. Bucata cea mai grea si importanta, Sibiu-Pitesti, a fost aprobata ieri (vineri - n.r.) si este pe primul loc in proiectele de infrastructura finantate de Comisia Europeana.

UPDATE 14:00 Primarul Falca, invitat de constructor la eveniment

Primarul Aradului, Gheorghe Falca, a fost si el prezent la eveniment. "Astazi am participat la un moment istoric pentru Romania: inaugurarea Tronsonului de autostrada Arad - Nadlac, lotul II, si a punctului de frontiera Nadlac II.

Update 13:30 Incepand din aceasta dupa amiaza, acest punct de frontiera de pe autostrada este deschis publicului larg.

Update 13:00... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro