FOTO Auchan a dechis primul magazin de proximitate intr-o benzinarie Petrom

FOTO Auchan a dechis primul magazin de proximitate intr-o benzinarie Petrom

Are o suprafata de 230 metri patrati si are o oferta de peste 4.300 de produse, de la alimente proaspete precum fructe, legume, carne, produse de patiserie si brutarie preparate pe loc, pana la articole nealimentare si hrana pentru animale.

acum 38 luni (4 May 2017)

Magazinul are program non-stop si functioneaza in incinta statiei Petrom de pe bulevardul Iuliu Maniu. Are o suprafata de 230 metri patrati si are o oferta de peste 4.300 de produse, de la alimente proaspete precum fructe, legume, carne, produse de patiserie si brutarie preparate pe loc, pana la articole nealimentare si hrana pentru animale.

"Deschiderea acestui magazin reprezinta pentru noi materializarea unui concept care corespunde trendului in domeniu: vrem sa transformam oprirea la benzinarie intr-o experienta placuta si cat mai utila, prin acoperirea unei plaje largi de servicii", a declarat Neil Anthony Morgan, membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil pentru activitatea de Downstream Oil.

In cadrul parteneriatului, Auchan defineste conceptul si gama de produse disponibile in magazine, in timp ce OMV Petrom pune la dispozitie spatiul si asigura operarea magazinului prin intermediul dealerilor. Zona de case de marcat va fi comuna atat pentru achizitiile de carburanti si servicii cat si pentru magazinul MyAuchan. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro