FOTO Au revenit la masina si au gasit un necunoscut la volan. Surpriza in parcarea unui supermarket

Doi timisoreni, sot si sotie, au avut de gand, luni dupa-amiaza, sa cumpere ceva la Dechatlon. Vazand ca este o coada mult prea mare, cei doi au zis vor reveni alta data, asa ca au decis sa se intoarca la masina.

acum 55 luni (30 Apr 2018)

Doi timisoreni, sot si sotie, au avut de gand, luni dupa-amiaza, sa cumpere ceva la Dechatlon. Au parcat masina si au intrat in magazin. Vazand ca este o coada mult prea mare, cei doi au zis vor reveni alta data, asa ca au decis sa se intoarca la masina. Au avut insa inspiratia sa nu-l mai lase pe om sa iasa din masina si sa cheme politia. Intre timp, tanara a postat fotografiile cu hotul pe Facebook, alaturi de mesajul: "Domnul din imagine ne-a intrat in masina in cele cinci minute cat am intrat in Decathlon.

Hotul aflat la "lucru" in parcarea de la Decathlon a vrut sa fure borseta lasata in torpedoul masinii. Omul nu a fost lasat sa coboare din masina, iar intr-un final au venit si oamenii legii, care l-au perchezitionat pe barbat si apoi l-au dus la sectie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro