FOTO Atac armat intr-un magazin de lux din centrul Bucurestiului. O vanzatoare a murit dupa ce a fost injunghiata in gat de mai multe ori

FOTO Atac armat intr-un magazin de lux din centrul Bucurestiului. O vanzatoare a murit dupa ce a fost injunghiata in gat de mai multe ori

Propunerea venita de la politie pe 8 aprilie este cea de clasare a cauzei", a declarat Daniela Dediu, purtatorul de cuvant al Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, citata de News.ro. Masacrul de la coaforul din zona Perla Cel mai grav incident de acest gen a avut loc la 5 martie 2012, intr-un coafor din zona Perla a Capitalei, si s-a soldat cu doi morti si sase raniti.

acum 57 luni (28 Apr 2016)

Potrivit primelor date din ancheta, victima, Loredana Ivan, 38 de ani, l-ar fi cunoscut pe cel care a atacat-o. "Nu este vorba de un jaf", au declarat politistii aflati la fata locului. Acestia sustin ca la ora la care a avut loc atacul, in apropierea magazinului de lux de pe Calea Victoriei erau si alte persoane. Femeia a fost insa gasita, intr-o balta de sange, de colega ei de serviciu, care a alertat serviciul 112. Potrivit celor care se aflau in apropierea magazinului, barbatul ar fi avut o geaca rosie si, dupa ar fi injunghiat-o pe victima in torace si in zona abdominala, ar fi iesit din magazin, mergand linistit pret de cativa sute de metri. Oficialii din Politie arata insa ca Sectia 1 Politie a inaintat cauza Parchetului cu propunere de clasare.

"Dosarul este in lucru la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1. Propunerea venita de la politie pe 8 aprilie este cea de clasare a cauzei", a declarat Daniela Dediu, purtatorul de cuvant al Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, citata de News.ro. In momentul de fata, criminalistii fac cercetarea la fata locului. Crima a fost anuntata la numarul unic de urgenta 112.

La ora 10.20 medicul Bogdan Oprita, seful SMURD Bucuresti, declara, pentru "Adevarul", ca femeia este resuscitata de jumatate de ora. Medicii de acolo decid cand vor inceta manevrele de resuscitare", a aratat doctorul.

La fata locului a ajuns, imediat ce a aflat de incident si Alina Petre (foto dreapta), fosta nora a lui Virgil Magureanu, patroana magazinului Mirror Concept Store, in care s-a petrecut crima.

Masacrul de la coaforul din zona Perla

Cel mai grav incident de acest gen a avut loc la 5 martie 2012, intr-un coafor din zona Perla a Capitalei, si s-a soldat cu doi morti si sase raniti. Autorul atacului, Gheorghe Vladan, sotul uneia dintre victime, a intrat in coafor, unde lucra sotia sa, si a tras cu un pistol marca G... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro