FOTO Arta urbana inedita la Timisoara: tablouri din capace de plastic pe o strada pietonala

FOTO Arta urbana inedita la Timisoara: tablouri din capace de plastic pe o strada pietonala

FOTO: EcoStuff Romania EcoStuff Romania a realizat si podul de peturi de pe Bega, neomologat insa de Guiness Book ca fiind cel mai mare pod din recipiente de plastic din lume.

acum 63 luni (10 May 2015)

Voluntarii de la EcoStuff Romania au dat viata strazii pietonale Marasesti. Acestia au realizat opt tablouri de mari dimensiuni, de aproape 15 metri patrati fiecare, din peste 120.000 de capace de plastic. Proiectul a fost sustinut de Hella, Frigoglass, E-on si Hexagon si este realizat cu sprijinul Primaria Timisoara, Spitalul Clinic Militar de Urgenta "Victor Popescu" Timisoara, Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Deseuri Timis", spune Radu Rusu, presedinte EcoStuff Romania.

FOTO: EcoStuff Romania

Cei de la EcoStuff doresc sa atraga si atentia asupra importantei protectiei mediului si sa ii incurajeze pe timisoreni sa recicleze deseurile in beneficial comunitatii locale.

FOTO: EcoStuff Romania

EcoStuff Romania a realizat si podul de peturi de pe Bega, neomologat insa de Guiness Book ca fiind cel mai mare pod din recipiente de plastic din lume. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro