FOTO Aripi de doi metri si o rochie inspirata de Papa: cele mai spectaculoase tinute de la Met Gala 2018

FOTO Aripi de doi metri si o rochie inspirata de Papa: cele mai spectaculoase tinute de la Met Gala 2018

GALERIE FOTO Organizata anual in prima zi de luni a lunii mai, Met Gala este practic o strangere de fonduri pentru Institutul de Costume al Muzeului Metropolitan din New York, dar in acelasi timp un eveniment extravagant care atrage designeri de moda si staruri din toata lumea.

acum 35 luni (8 May 2018)

GALERIE FOTO

Organizata anual in prima zi de luni a lunii mai, Met Gala este practic o strangere de fonduri pentru Institutul de Costume al Muzeului Metropolitan din New York, dar in acelasi timp un eveniment extravagant care atrage designeri de moda si staruri din toata lumea.

Met Gala este celebra pentru biletele scumpe (intre 30.000 si 275.000 de dolari) si tinutele extravagante care respecta tema aleasa in fiecare an.

De departe, cantareata americana Katy Perry (33 de ani) a atras toate privirile, accesorizandu-si rochia aurie, creata de Donatella Versace, cu o pereche de aripi uriase, de aproape doi metri.

O alta tinuta extrem de comentata a fost a cantaretei Rihanna (30 de ani), care de altfel si-a castigat titlul de "regina Met Gala" gratie creatiilor originale pe care le afiseaza an de an. Rochia brodata cu numeroase cristale, semnata de Maison Margiela, a fost accesorizata cu o mitra si o pelerina.

Foarte apreciata a fost si rochia Versace purtata de actrita Blake Lively (30 de ani), tinuta ce a fost realizata in 600 de ore si, dupa spusele vedetei, nu a fost finalizata in totalitate. Artista a fost transportata la eveniment cu un autobuz pentru a-i putea incapea voluminoasa rochie, cu un corset de aur incrustat cu bijuterii si o trena din satin rosu inchis.

Actrita americana Sarah Jessica Parker (53 de ani) a optat pentru o rochie Dolce & Gabbana aurie, brodata cu inimi, si a purtat pe cap o coroana uriasa in centrul careia este prezentata scena nasterii lui Iisus. La eveniment au mai putut fi vazute coroane precum cele purtate de fecioara Maria si tinute in rosu cardinal, alb virginal si negru sobru catolic. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro