FOTO Aquaparkurile din Romania care-i asteapta pe romani la balaceala si pe timpul iernii

FOTO Aquaparkurile din Romania care-i asteapta pe romani la balaceala si pe timpul iernii

Aqua Park Arsenal de la Orastie Aqua Park Arsenal este cireasa de pe tortul proiectului european de dezvoltare a complexului Arsenal Park, deschis de timisorenii Emil si Marius Cristescu, in fosta fabrica de armament de la Orastie. Unde se afla singurul traseu de catarare din Europa construit intr-o salina Imagini de vis cu aqua park-ul construit de timisoreni la 160 de kilometri de casa FOTO VIDEO Una dintre cele mai spectaculose portiuni de autostrada din Romania, la poalele muntilor Poiana Ruscai.

acum 38 luni (16 Dec 2016)

Sezonul rece nu este rezervat doar iubitorilor de munte, de schi si al pasionatilor de sporturi de iarna. Desi nu este sezon estival, iubitorii de distractie in apa au cateva oportunitati, e adevarat, nu multe, de a merge la un aquapark. Paradisul Acvatic de la Brasov Paradisul Acvatic de la Brasov s-a deschis in iulie 2007 si intruneste toate conditiile pentru a reprezenta un adevarat complex de sanatate si agrement fiind intins pe o suprafata de 12.000 metri patrati parte acoperita.

Complexul dispune de sase piscine interioare, tobogane cu apa, saune, jacuzzi, grota de relaxare, sala de fitness, teren de fotbal acoperit si restaurant. Iata ce aflam de pe site-ul oficial al acvaparcului: Complexul utilizeaza cea mai avansata tehnologie de tratare a apei din piscine cuprinzand un sistem performant de filtrare si tratare ce presupune folosirea echipamentelor de ultima generatie, dotate cu microprocesoare care transmit pompelor dozatoare valoarea optima de substanta necesara dozarii.

In bazinul acoperit exista trambuline pentru sarituri (de la 1 metri, 3 metri si 5,20 metri) cu grad de periculozitate medie. Toboganele au dimensiuni de 82 de metri si 12 metri.

Exista bazin de relaxare, prevazut cu diuze pentru hidromasaj si dusuri cervicale, in bazinul interior-exterior va puteti relaxa chiar si iarna, la -20 grade Celsius, in jumatatea exterioara admirand zapada din jur, bio-sana, sauna finladeza, sauna umeda, hidromasaj, Grota de relaxare (este o incapere linistita in care va puteti destinde stand intinsi pe o bancheta incalzita, inveliti fiind de o patura de apa calda) sau jacuzzi.

Aqua Park Arsenal de la Orastie Aqua Park Arsenal este cireasa de pe tortul proiectului european de dezvoltare a complexului Arsenal Park, deschis de timisorenii Emil si Marius Cristescu, in fosta fabrica de armament de la Orastie. Piscinele sunt dotate cu instalatii moderne de hidroterapie, jeturi de apa, jacuzzi, sauna. Unde se afla singurul tras... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro