FOTO Angelina Jolie ar avea o relatie cu un celebru miliardar. Cine este presupusul iubit al actritei

FOTO Angelina Jolie ar avea o relatie cu un celebru miliardar. Cine este presupusul iubit al actritei

Noul partener al actritei ar fi miliardarul Elon Musk (46 de ani), co-fondatorul companiei Tesla, care a avut pana vara aceasta o relatie cu Amber Heard (31 de ani), fosta sotie a lui Johnny Depp, dupa un an de relatie. Angelina Jolie si Brad Pitt au format un cuplu timp de 12 ani FOTO Getty Images Pe de alta parte, in luna august a acestui an, Angelina si Brad au sistat procedurile de divort, decizia apartinand actritei care ar fi dispusa, in anumite conditii, sa ofere o noua sansa relatiei, sustineau surse apropiate ale celor doi, citati de revista "US Weekly".

acum 64 luni (6 Oct 2017)

Noul partener al actritei ar fi miliardarul Elon Musk (46 de ani), co-fondatorul companiei Tesla, care a avut pana vara aceasta o relatie cu Amber Heard (31 de ani), fosta sotie a lui Johnny Depp, dupa un an de relatie. "Cei doi sunt impreuna, dar nu vor ca lumea sa stie ca au o relatie", sustine Janet Charlton, blogger si scriitoare, citata de publicatia elvetiana "Blick". Ei au sosit separat si au plecat, de asemenea, separat, dupa ce ar fi petrecut doua zile unul in compania celuilalt. Este cofondatorul serviciului online PayPal, al companiei de masini electrice Tesla Motors si creatorul companiei private de vehicule spatiale SpaceX.

Omul de afaceri Elon Musk, FOTO Getty Images Intr-un interviu recent acordat publicatiei "The Telegraph", Angelina Jolie declara ca in anul care s-a scurs de la divortul de Brad Pitt a fost foarte greu si a lasat o amprenta emotionala profunda. Din punct de vedere emotional, a fost un an foarte dificil", a marturisit Jolie citata de People. Angelina Jolie si Brad Pitt au format un cuplu timp de 12 ani FOTO Getty Images Pe de alta parte, in luna august a acestui an, Angelina si Brad au sistat procedurile de divort, decizia apartinand actritei care ar fi dispusa, in anumite conditii, sa ofere o noua sansa relatiei, sustineau surse apropiate ale celor doi, citati de revista "US Weekly". Si Angelina Jolie a acordat recent un interviu amplu, pentru revista "Vanity Fair", in care a dat raspunsuri criptice la intrebarile legate de divort.

Cei sase sopii ai cuplului Brad-Angelina FOTO Getty Images

Angelina Jolie si Brad Pitt, care au fost impreuna 12 ani si au reprezentat cel mai glorios cuplu al Hollywood-ului, s-au despartit in septembrie anul trecut. Actrita a cerut divortul "pentru binele familiei", solicitand si custodia celor sase copii, trei adoptati - Maddox (16 ani), Pax (14 ani) si Zahara (12 ani) - si trei biologici - Shiloh (11 ani) si gemenii Vivienne si Knox (9 ani). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro