FOTO Anca Roventa, fotomodel de succes, a fost gasita moarta in propriul apartament din Bucuresti

FOTO Anca Roventa, fotomodel de succes, a fost gasita moarta in propriul apartament din Bucuresti

Tragedie in familia medicului-sef Luciana Roventa, director adjunct al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Gorj. In varsta de 26 de ani, Anca Roventa era un fotomodel de succes, cu multe colaborari in strainatate. Elena Roata, profesor de limba si literatura romana, a fost socata de vestea mortii fostei sale eleve, care fusese colega de clasa chiar cu fiica ei.

acum 115 luni (17 Dec 2014)

Tragedie in familia medicului-sef Luciana Roventa, director adjunct al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Gorj. In varsta de 26 de ani, Anca Roventa era un fotomodel de succes, cu multe colaborari in strainatate. Tanara traia de mai mult timp in Milano, de unde se intorsese de ceva timp. Pentru ca nu mai raspundea la telefon de cateva zile, parintii au plecat la Bucuresti sa vada ce s-a intamplat cu fiica lor. Politia Capitalei a deschis o ancheta pentru moarte suspecta, desi pe trupul tinerei nu au fost gasite urme de violenta. "Azi mi s-a reamintit cat de fragila este viata" Prietenii au postat mesaje prin care si-au exprimat durerea pe profilul de Facebook al tinerei. "Azi mi s-a reamintit cat de fragila este viata. Un om frumos, bland si vesel, cu toata viata inainte...a plecat. Nu stiu cat sens mai fac semnele de intrebare cand tot ce simt sunt semne de exclamare! M-as opri un pic din alergatura continua dupa caii verzi pe pereti ai societatii si as zabovi un pic sa ma bucur de tot ce-i in jurul meu. Ca e frumos", a scris Laura Belecciu, vedeta Prima TV si prezentatoare tv, pe contul ei de Facebook. Nimeni nu stie ce s-a intamplat cu Anca Roventa. Se banuieste ca este vorba de un infarct, cateva mesaje postate pe Facebook indicand ca aceasta ar fi avut ceva probleme cu alcoolul. Chiar cineva din anturajui ei a declarat jurnalistilor de la o publicatie mondena ca top modelul consuma alcool. Medicii spun ca pastilele de slabit in combinatie cu alcoolul pot sa aiba efecte foarte nocive asupra organismului.

A terminat liceul cu media generala 9,30 Anca a fost o eleva foarte buna la invatatura, cu o sensibilitate aparte. Elena Roata, profesor de limba si literatura romana, a fost socata de vestea mortii fostei sale eleve, care fusese colega de clasa chiar cu fiica ei. Profesoara are numai cuvine de lauda despre Anca: "Un copil care merita sufletul pus pe tava. A fost un copil exceptional, extraordinar de sensibil, creativ cu posibili... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro