FOTO Amenajari spectaculoase pentru case fabuloase

FOTO Amenajari spectaculoase pentru case fabuloase

> Pentru ca m-am lasat prada visarii si m-am pierdut cu privirea si cu gandul printre canape din piele ori din catifea fina, printre lampadare de cristal si biblioteci pline de carti cu coperti prin care parca ies povestile, printre semineuri impunatoare ce dau eleganta si grandoare unui ambient oricat de comun ar parea el la prima vedere.

acum 75 luni (8 Nov 2014)

>

Pentru ca m-am lasat prada visarii si m-am pierdut cu privirea si cu gandul printre canape din piele ori din catifea fina, printre lampadare de cristal si biblioteci pline de carti cu coperti prin care parca ies povestile, printre semineuri impunatoare ce dau eleganta si grandoare unui ambient oricat de comun ar parea el la prima vedere. In egala masura m-au atras ornamentele, multe dintre ele in tonuri metalice, care dau acel plus de stralucire unui decor si te fac sa te simti ca intr-un film de Oscar.

Despre amenajari interioare am mai scris AICI, asa ca daca ideile de mai sus nu vi se potrivesc, sigur gasiti ceva printre cele prezentate anterior. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro