FOTO Alexandra Dinu, despre mutarea la Los Angeles, sarutul cu Adrien Brody si presiunea de la Hollywood

FOTO Alexandra Dinu, despre mutarea la Los Angeles, sarutul cu Adrien Brody si presiunea de la Hollywood

In scenariul de la "Bullet Head" exista si o scena de sarut, pentru ca este vorba despre o poveste de dragoste. "Personajul meu din acest film este total diferit de tot ceea ce am jucat pana acum: face parte dintr-un grup de criminali, este o persoana cruda si violenta, iar pentru a intra in pielea personajului am invatat tehnici de lupta Krav Maga vreme de trei luni.

acum 80 luni (26 Sep 2017)

In interviul acordat revistei "Elle", Alexandra povesteste pentru prima data despre hotararea de a parasi Italia pentru a incepe o viata noua tocmai la Hollywood. De atunci, a jucat deja alaturi de Pierce Brosnan si Dave Bautista in thriller-ul "Final Score" si impreuna cu John Malkovich, Antonio Banderas si Adrien Brody in thriller-ul "Bullet Head", denumit initial "Unchained". Au fost doi ani in care am anulat tot, practic m-am anulat pe mine, iar la finalul lor m-am regasit foarte obosita si confuza. Oricum, eu am fost intodeauna adepta schimbarilor si orice schimbare este o evolutie pentru mine. Acesta poate veni de oriunde acum pentru ca nu mai exista granite in cinematografie. America este, pur si simplu, doar o noua etapa din viata mea", spune Alexandra Dinu. Sedinta foto pentru pictorialul revistei "Elle" a fost realizata de Michael Groeger pe un circuit de curse din apropiere de Milano, actrita aparand alaturi de doua masini Aston Martin.

"Senzatia initiala a fost ca Los Angeles iti poate manca sufletul" "E o diferenta culturala extrem de mare intre Europa si America, iar in L.A. Oamenii sunt mai putin profunzi in modul de a gandi si in relatiile interumane. In lumea filmului, presiunea este foarte mare si este foarte mult dezechilibru", a spus Alexandra despre cultura americana. Succesul la Hollywood nu s-a lasat indelung asteptat, iar in perioada urmatoare Alexandra va aparea in doua productii importante, in care joaca alaturi de actori de renume precum Adrien Brody si Pierce Brosnan. Alexandra Dinu este singurul nume feminin din distributia peliculei "Bullet Head", in care joaca alaturi de Adrien Brody, John Malkovich si Antonio Banderas. Productia va avea premiera mondiala in luna decembrie si contine chiar o scena in care Alexandra Dinu se saruta cu Adrien Brody. Il admiram ca actor inainte de a juca impreuna, insa m-am bucurat sa-l descopar ca om. In scenariul de la "Bullet Head" exista si o scena de sarut, pentru ca este vorba despre o poveste ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro