FOTO Alegeri prezidentiale 2014: Klaus Iohannis si-a lansat campania electorala la Craiova "Eu nu ma bat cu Victor Ponta, ci cu sistemul pe care il reprezinta"

FOTO Alegeri prezidentiale 2014: Klaus Iohannis si-a lansat campania electorala la Craiova

Pacat ca un om atat de tanar a dezamagit si a ajuns atat de repede si atat de usor prizonierul unui sistem care distruge mediul privat pentru a-i tine pe oameni in saracie si cu mana intinsa la stat. Un sistem corupt care nu tine cont de voi ci doar de gastile de partid si de interese si de clientela", a mai declarat Klauss Iohannis.

acum 69 luni (4 Oct 2014)

Peste 20.000 de oameni din toata tara au participat astazi, pe esplanda Salii Polivalente din Craiova, la mitingul electoral al Aliantei Crestin-Liberale. Klaus Iohannis le-a spus sustinatorilor ca este un om al faptelor, nu al vorbelor goale. Haideti, ca incepand de astazi, de aici, din inima Olteniei, sa mai daramam inca un mit: acela ca Oltenia este rosie si la alegerile din noiembrie sa aratam ca Oltenia s-a saturat de culoarea rosie care inseamna saracie, coruptie, minciuna. Eu va intreb un singur lucru: sunteti mai bine de cand este prim-ministru Victor Ponta? Credeti ca dupa ce n-a facut nimic pentru voi, pentru viata voastra de zi cu zi ca prim-ministru o sa faca ceva ca presedinte?

Klaus Iohannis a mai declarat la Craiova ca la aceste alegeri nu se bate cu persoana Victor Ponta. Ma voi bate cu cei care continua politica scandalului, a vorbelor goale, a promisiunilor false si a lipsei de rezultate. Pacat ca un om atat de tanar a dezamagit si a ajuns atat de repede si atat de usor prizonierul unui sistem care distruge mediul privat pentru a-i tine pe oameni in saracie si cu mana intinsa la stat. Un sistem corupt care nu tine cont de voi ci doar de gastile de partid si de interese si de clientela", a mai declarat Klauss Iohannis.

La mitingul organizat la Craiova au participat astazi peste 20.000 de sustinatori. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro