FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Imagini inedite pe care candidatii le-ar vrea uitate

FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Imagini inedite pe care candidatii le-ar vrea uitate

Dar candidatul PSD la alegeri prezidentiale 2014 are posturi la fel de amuzante. Elena Udrea mizeaza pe mesajul "Buna pentru Romania" la alegeri prezidentiale 2014 si look-ul ei nu este ignorat de catre strategii de campanie.

acum 66 luni (6 Oct 2014)

Victor Ponta, Elena Udrea, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Calin Popescu Tariceanu, Teodor Melescanu sau Kelemen Hunor sunt cei mai importanti candidati in aceste alegeri.

Prim-ministrul Victor Ponta a devenit celebru anul acesta cand a fost transportat pe o barca pneumatica de jandarmi, desi apa nu depasea nivelul cizmelor de cauciuc. Dar candidatul PSD la alegeri prezidentiale 2014 are posturi la fel de amuzante.

Elena Udrea mizeaza pe mesajul "Buna pentru Romania" la alegeri prezidentiale 2014 si look-ul ei nu este ignorat de catre strategii de campanie. In trecut, diva politicii romanesti a crosetat la televizor, a facut fitness in parc sau s-a afisat pe plajele romanesti.

Klaus Iohannit se afiseaza ca un candidat serios, de sorginte germana, care transmite mesajul lucrului bine facut la alegeri prezidentiale 2014. Posturile inedite sunt mai putine, dar campania electorala e abia la inceput.

Monica Macovei e candidatul surpriza la alegeri prezidentiale 2014, avand sustinere mare pe retelele sociale.

Calin Popescu Tariceanu a fost prim-ministru al Romaniei, iar acum presedintele senatului a decis sa candideze la alegeri prezidentiale 2014.

Fost director al SIE, Teodor Melescanu a candidat la alegeri prezidentiale 2014 foarte tarziu. Are sanse minime la alegeri prezidentiale 2014, mizand totusi pe voturile comunitatii maghiare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro