FOTO "Ai parcat ca un bou" sau cum sunt aratati cu degetul pe Facebook soferii bistriteni care-si lasa masina pe unde apuca

FOTO

O mana de bistriteni s-au hotarat sa ii traga de urechi in mediul virtual pe soferii nedisciplinati care parcheaza pe unde apuca. Fotografiile surprind soferi care ocupa cate doua sau cate trei locuri de parcare odata, care au parcat in locuri interzise, pe trotuar, pe trecerea de pietoni, pe spatiul verde si chiar in parcul municipal.

acum 79 luni (17 Jun 2015)

O mana de bistriteni s-au hotarat sa ii traga de urechi in mediul virtual pe soferii nedisciplinati care parcheaza pe unde apuca.

Desi a fost creata doar in urma cu o luna, pagina care aduna sute de fotografii cu masini parcate aiurea, are deja cateva mii de like-uri si sute de comentarii. Internautii bistriteni au intrat rapid in jocul celor satui de soferii care incurca traficul sau ignora regulile de circulatie si au inceput sa trimita fotografii cu masini parcate aiurea surprinse in trafic.

"Precizam faptul ca toate pozele pe care le postam sunt primite pe Facebook de la oameni care ne urmaresc. (...) Toti cei care doresc sa nu mai apara pe aceasta pagina nu trebuie decat sa parcheze regulamentar", au postat pe Facebook adminii paginii.

Fotografiile surprind soferi care ocupa cate doua sau cate trei locuri de parcare odata, care au parcat in locuri interzise, pe trotuar, pe trecerea de pietoni, pe spatiul verde si chiar in parcul municipal.

Printre cei surprinsi parcand aiurea se numara si angajati ai unor institutii publice, politisti de la Rutiera sau agenti ai Politiei Locale, care, culmea ar trebui sa fie cu ochii pe soferii nedisciplinati. Incidentul este presarat cu amenzi usturatoare si acuzatii de santaj

Amendat pentru ca se grabea s-o vada pe Halep. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro