FOTO. Aglomeratie pe drumul spre mare si la munte. Taxa de la Cernavoda, suspendata. Soferii pot circula fara rovinieta din cauza unei defectiuni la sistemul informatic al CNADNR

Weekendul prelungit de Rusalii aduce pe litoral peste 40.000 de turisti, iar drumul spre mare s-a aglomerat de sambata dimineata. Jumatate din tara se afla sub incidenta unei avertizari de canicula, cu temperaturi de 45 de grade la soare, iar meteorologii au anuntat ca, la mare, apa se va incalzi la inceputul saptamanii viitoare, cand va ajunge la 20-21 de grade.

acum 55 luni (18 Jun 2016)

Weekendul prelungit de Rusalii aduce pe litoral peste 40.000 de turisti, iar drumul spre mare s-a aglomerat de sambata dimineata. Pe Autostrada Soarelui se circula aproape bara la bara, iar hotelierii de pe litoral spun ca gradul de ocupare pentru urmatoarele doua zile este de 100%. Si circulatia autoturismelor pe DN 1, spre Valea Prahovei, precum si in zona statunilor, se desfasoara bara la bara.

Din cauza aglomeratiei, taxa de pod de la Cernavoda a fost suspendata.

Potrivit unui comunicat de presa emis de CNADNR, sambata, in urma unor defectiuni ale sistemului informatic de emitere, gestiune si monitorizarea rovinietei, achizitionarea acesteia, precum si plata taxei de trecere la podurile Dunarene, prin intermediul sistemului, sunt oprite. De asemenea, CNADNR va anunta imediat ce defectiunile vor fi remediate si sistemul va fi functional.

Multi romani au ales sa-si petreaca Rusalii la munte sau pe litoral si din cauza temperaturilor foarte ridicate. Jumatate din tara se afla sub incidenta unei avertizari de canicula, cu temperaturi de 45 de grade la soare, iar meteorologii au anuntat ca, la mare, apa se va incalzi la inceputul saptamanii viitoare, cand va ajunge la 20-21 de grade. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro