FOTO Afacerile companiei care a realizat in premiera in Romania primul tren SF s-au injumatatit: "Este o problema la nivel global"

FOTO Afacerile companiei care a realizat in premiera in Romania primul tren SF s-au injumatatit:

Softronic a incheiat 2015 trecut cu o cifra de afaceri de 58,1 milioane de lei, fata de 110 milioane de lei cu un an in urma.

acum 85 luni (16 May 2016)

La uzina din Banie se produc doua tipuri de locomotive - Phoenix si Trans Montana. Firma Softronic a realizat pana in prezent 20 de vehicule cu motor de cale ferata performante, iar o mare parte au fost cumparate de companii din Germania si Ungaria. Softronic a incheiat 2015 trecut cu o cifra de afaceri de 58,1 milioane de lei, fata de 110 milioane de lei cu un an in urma. Compania Softronic a realizat in premiera in Romania doua trenuri electrice, care ating o viteza de 160 de kilometri pe ora, iar acum se lucreaza la cea de-a treiaunitate de acelasi tip. In prezent, la fabrica Softronic lucreaza aproximativ 450 de angajati, iar o parte dintre ei provin din randul specialistilor care au lucrat in anii de glorie la Electroputere Craiova, Avioane Craiova sau la Intreprinderea de Utilaj Greu (IUG). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro