FOTO Aeroporturi din care nu iti vei dori sa mai pleci

FOTO Aeroporturi din care nu iti vei dori sa mai pleci

Dealchecker.co.uk, un motor de cautare pentru bilete de avion si hoteluri ieftine, a realizat un top al aeroporturilor mai putin obisnuite, in care niciun pasager nu se poate plictisi: Aeroportul Singapore Changi, Singapore In acest aeroport, pasagerii se pot plimba prin gradini interioare luxuriante si pot admira cele peste 1.000 de specii de fluturi din incinta acestora. FOTO: Dealchecker.co.uk Aeroportul International Incheon, Coreea de Sud Daca vrei sa faci putina miscare inainte de a urca in avion, in acest aeroport din Coreea de Sud ai posibilitatea de a folosi patinoarul din incinta.

acum 73 luni (14 Sep 2014)

Conexiunile pierdute si zborurile care intarziere din cauza vremii sau a defectiunilor tehnice sunt mai putin neplacute atunci cand ai la dispozitie modalitati placute de a petrece minutele sau orele de asteptare.

In cateva aeroporturi exista adevarate galerii de arta, in vreme ce altele le ofera pasagerilor diverse metode de relaxare si de agrement. Dealchecker.co.uk, un motor de cautare pentru bilete de avion si hoteluri ieftine, a realizat un top al aeroporturilor mai putin obisnuite, in care niciun pasager nu se poate plictisi:

Aeroportul Singapore Changi, Singapore

In acest aeroport, pasagerii se pot plimba prin gradini interioare luxuriante si pot admira cele peste 1.000 de specii de fluturi din incinta acestora.

FOTO: Dealchecker.co.uk

Aeroportul Bangkok Suvarnabhumi, Tailanda

Un masaj de relaxare este mai mult decat binevenit inaintea unei calatorii lungi cu avionul, iar in acest aeroport din Tailanda te poti rasfata cu celebrul masaj tailandez.

FOTO: Dealchecker.co.uk

Aeroportul Heathrow, Londra, Marea Britanie

In loc sa cheltuiesti banii in magazine in timp ce-ti astepti zborul, Aeroportul Heathrow iti pune la dispozitie o galerie de arta.

FOTO: Dealchecker.co.uk

Aeroportul International Incheon, Coreea de Sud

Daca vrei sa faci putina miscare inainte de a urca in avion, in acest aeroport din Coreea de Sud ai posibilitatea de a folosi patinoarul din incinta.

FOTO: Dealchecker.co.uk

Aeroportul Lyon-Saint Exupery, Franta

Un tobogan de aproape sase metri inaltime ii asteapta pe cei mici, dar si pe cei mari in acest aeroport din Franta daca simt nevoia sa se distreze putin inainte de a urca in avion.

FOTO: Dealchecker.co.u... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro