Foto: Adela Popescu si Radu Valcan vor fi parinti. Cum si-au anuntat familia

"Imi amintesc de hambarul visurilor noastre ce se inaltă semeț din grădinile domeniului Hadar Chalet, unic in Romania, inconjurat de păduri de brazi, flori multicolore, la 1000 metri altitudine, doar noi şi o viață inainte in doi (...) Mi-l amintesc pe Radu fericit și emoționat strangandu-mi mană in biserică", a scris Adela Popescu pe blogul ei.

acum 57 luni (28 Dec 2015)

Cantăreaţa şi actriţa Adela Popescu a anunţat, luni, pe blogul său, că aşteaptă un copil cu Radu Valcan. Totodată, şi soţul ei a dat vestea fanilor, pe contul său de Instagram.

Ulterior, actriţa a răspandit vestea şi pe reţelele de socializare, printre care Facebook şi Instagram.

Adela Popescu a scris, pe blogul său, că ea şi soţul ei s-au gandit foarte mult la modul in care vor face anunţul, insă au decis să păstreze secretul pană de Crăciun.

Ea precizează că membrii familiei au avut "o reacţie de zile mari", cu "ţipete, rasete şi lacrimi in lanţ". Cum şi-au sărbătorit nuntaVedetele Adela Popescu şi Radu Valcan s-au căsătorit, in luan august, după mai mult de cinci ani de relaţie.

"Imi amintesc de hambarul visurilor noastre ce se inaltă semeț din grădinile domeniului Hadar Chalet, unic in Romania, inconjurat de păduri de brazi, flori multicolore, la 1000 metri altitudine, doar noi şi o viață inainte in doi (...) Mi-l amintesc pe Radu fericit și emoționat strangandu-mi mană in biserică", a scris Adela Popescu pe blogul ei. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro