FOTO Adela Popescu si Radu Valcan si-au botezat baietelul: cine a participat la petrecere si primele declaratii

FOTO Adela Popescu si Radu Valcan si-au botezat baietelul: cine a participat la petrecere si primele declaratii

Irina si Razvan Fodor, Florentina, Ada Condeescu, Adela Popescu, Dana Rogoz si Cove FOTO Arhiva personala Adela Popescu Actrita Adela Popescu (29 de ani) si prezentatorul de televiziune Radu Valcan (39 de ani) au devenit, la jumatatea lunii iunie, parintii unui baietel, Alexandru.

acum 94 luni (12 Sep 2016)

Slujba de botez a fost una plina de emotii mai ales pentru proaptetii parinti, care nu si-au putut stapani lacrimile. Am fost fericita, dar totusi am avut si cateva temeri, firesti cred pentru parintii care asista la botezul copilului lor. Petrecerea de botez a fost una restransa la care au luat parte membrii familiei si cei mai buni prieteni, printer care Dana Rogoz, Ada Condeescu, Razvan Fodor si sotia lui, Irina, Cove si sotia lui. A fost o masa maricica, la care au fost prezenti cei apropiati, rude si prieteni", a declarat Radu.

Chef Florin Scripca, Ada Condeescu, Razvan Fodor, Florentina, Adela Popescu, Dana Rogoz si Cove FOTO Arhiva personala Adela Popescu "Viata noastra alaturi de Alexandru este mult mai frumoasa, este un vis. Ieri, Alexandru a implinit trei luni, insa motivul pentru care am ales ca botezul sa fie weekendul acesta este ca doar in zilele acestea putea fi prezent un membru drag al familiei si, in acelasi timp, pentru ca o sarbatorim si pe mama lui Radu.

Irina si Razvan Fodor, Florentina, Ada Condeescu, Adela Popescu, Dana Rogoz si Cove FOTO Arhiva personala Adela Popescu Actrita Adela Popescu (29 de ani) si prezentatorul de televiziune Radu Valcan (39 de ani) au devenit, la jumatatea lunii iunie, parintii unui baietel, Alexandru. De atunci, Adela Popescu a semnat pe blogul personal texte in care povesteste experientele de dupa nastere si ofera sfaturi viitoarelor mamici. Adela Popescu si Radu Valcan, care s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru telenovela "Iubire si onoare", s-au casatorit in secret in vara anului 2015, dupa cinci ani de relatie. Anuntul ca cei doi vor fi parinti a fost dat de actrita printr-un mesaj pe blogul personal intitulat "Vom fi parinti! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro