Foto: Adela Popescu si Radu Valcan au anuntat sexul copilului pe care il asteapta

"Imi amintesc de hambarul visurilor noastre ce se inaltă semeț din grădinile domeniului Hadar Chalet, unic in Romania, inconjurat de păduri de brazi, flori multicolore, la 1000 metri altitudine, doar noi şi o viață inainte in doi (...) Mi-l amintesc pe Radu fericit și emoționat strangandu-mi mană in biserică", a scris Adela Popescu pe blogul ei.

acum 93 luni (4 Jan 2016)

Actriţa şi cantăreaţa Adela Popescu a anunţat, luni, pe site-ul său, că ea şi soţul său, Radu Valcan, aşteaptă un băieţel.

"Dragii mei cei mai dragi, nu ştiu voi cum vi-l imaginaţi pe Radu ca tată, dar sigur el se proiecta cam aşa: jeanşi prespălaţi, bocanci, tricou alb simplu de bumbac, eventual o căciulă, ochelari de soare şi… o zană superbă creolă cu ochi verzi, călare pe gatul lui, care să-i spună cat de mult il iubeşte.

Citeşte şi: Adela Popescu, co-prezentatoarea emisiunii Vorbeşte Lumea

Pe 29 decembrie, Adela Popescu a anunţat, pe Facebook, că aşteaptă primul copil.

Vedetele Adela Popescu şi Radu Valcan s-au căsătorit, in luan august, după mai mult de cinci ani de relaţie.

"Imi amintesc de hambarul visurilor noastre ce se inaltă semeț din grădinile domeniului Hadar Chalet, unic in Romania, inconjurat de păduri de brazi, flori multicolore, la 1000 metri altitudine, doar noi şi o viață inainte in doi (...) Mi-l amintesc pe Radu fericit și emoționat strangandu-mi mană in biserică", a scris Adela Popescu pe blogul ei. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro