FOTO. Actrita Cate Blanchett, schimbare importanta in viata personala

Citeste si: Leonardo DiCaprio, noi planuri in industria cinematografica De asemenea, actrita a castigat trei Globuri de Aur, trei premii BAFTA, trei premii Screen Actors Guild, dar si a unui premiu pentru interpretare feminina in cadrul Festivalului International de Film de la Venetia.

acum 75 luni (6 Mar 2015)

Deschideti galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu actrita Cate Blanchett si familia ei

Citeste si: Sylvester Stallone, noi planuri in cinematografie.

Cate Blanchett are 45 de ani si este casatorita, din anul 1997, cu Andrew Upton, alaturi de care conduce compania de teatru "Sydney".

Cuplul are impreuna trei copii biologici, Dashiell, in varsta de 13 ani, Roman, in varsta de zece ani si Ignatius, in varsta de sapte ani.

Citeste si: Leonardo DiCaprio, noi planuri in industria cinematografica

De asemenea, actrita a castigat trei Globuri de Aur, trei premii BAFTA, trei premii Screen Actors Guild, dar si a unui premiu pentru interpretare feminina in cadrul Festivalului International de Film de la Venetia.

Intre filmele in care a jucat actrita se numara "Elizabeth: The Golden Age", "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull", "The Curious Case of Benjamin Button", "Robin Hood","Hanna", "The Hobbit: An Unexpected Journey", "The Turning", "The Hobbit: The Desolation of Smaug", "The Monuments Men", "How to Train Your Dragon 2" si "The Hobbit: The Battle of the Five Armies" ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro