FOTO Actrita Amber Heard a confirmat relatia cu miliardarul Elon Musk. "Sunt foarte seriosi, isi doresc o familie impreuna"

FOTO Actrita Amber Heard a confirmat relatia cu miliardarul Elon Musk.

Elon Reeve Musk (foto dreapta Getty Images) este un inginer, inventator, antreprenor, investitor si programator canadiano-american, in prezent fiind director general si director tehnic al SpaceX, director general si director arhitect al Tesla Motors si Presedintele CA al SolarCity.

acum 43 luni (24 Apr 2017)

Amber Heard si Elon Musk au fost surprinsi tinandu-se de mana in timpul unei excursii la Currumbin Wildlife Sanctuary din Australia, unde actrita filmeaza pentru "Aquaman", potrivit "The Telegraph". Cei doi nu au discutat public despre relatie, insa tatal actritei, David, a declarat pentru revista "Grazia" ca sunt extrem de fericiti si privesc cu seriozitate aceasta relatie, precizand si ca fiica lui si-ar dori sa se casatoreasca si amandoi isi doresc sa-si intemeieze o familie impreuna. Zvonuri despre o posibila relatie au aparut inca din vara anului trecut, cand Amber Heard si Elon Musk au petrecut cateva nopti la un hotel luxos din Miami si apoi au avut o escapada la Londra. Amber Heard s-a casatorit cu starul american Johnny Depp in 2015, dar a divortat un an mai tarziu invocand ca a fost abuzata fizic si psihic, acuzatii pe care actorul le-a negat vehement. La randul lui, Elon Musk a fost casatorit de doua ori, cu Justine Musk (2000-2008) si cu actrita britanica Talulaj Riley (2010-2014) si are cinci copii. Elon Reeve Musk (foto dreapta Getty Images) este un inginer, inventator, antreprenor, investitor si programator canadiano-american, in prezent fiind director general si director tehnic al SpaceX, director general si director arhitect al Tesla Motors si Presedintele CA al SolarCity. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro