FOTO. Actiune unionista, azi, in Bucuresti: "Bine ati venit acasa, frati romani din Basarabia!"

UPDATE 11.37: Victor Ponta, mesaj pe Facebook adresat unioniştilor UPDATE 11.01: Klaus Iohannis s-a declarat impresionat de unioniştii basarabeni Bucureştiul ii va primi azi, de la ora 14.00, in Piaţa Universităţii, pe miile de basarabeni care au călătorit pe jos, in Republica Moldova, de la Chişinău pană la Ungheni, in Marşul lui Ştefan cel Mare, o acţiune menită să atargă atenţia asupra necesităţii unirii celor două state romaneşti.

acum 84 luni (12 Jul 2015)

UPDATE 18:49: Manifestaţia tinerilor unionişti din Republica Moldova s-a incheiat duminică, după ce caţiva reprezentanţi ai acestora au intrat in palatul Cotroceni, pentru a depune un mesaj pentru preşedintele Klaus Iohannis.

UPDATE 17:15: Preşedintele Klaus Iohannis trebuie să "pornească discuţii legate de viitorul comun" al Romaniei cu Republica Moldova şi să infiinţeze o comisie prezidenţială "pentru stabilirea beneficiilor viitoarei uniri", a declarat, duminică, preşedintele Acţiunii 2012, George Simion, pentru Mediafax.

Citește și: Ce i-au cerut unioniștii basarabeni lui Iohannis

UPDATE 14.30: Unioniștii au venit in marș de la Gara de Nord și pleacă spre Palatul Parlamentului, urmand ca, apoi, să se indrepte spre Cotroceni.

UPDATE 11.37: Victor Ponta, mesaj pe Facebook adresat unioniştilor

UPDATE 11.01: Klaus Iohannis s-a declarat impresionat de unioniştii basarabeni

Bucureştiul ii va primi azi, de la ora 14.00, in Piaţa Universităţii, pe miile de basarabeni care au călătorit pe jos, in Republica Moldova, de la Chişinău pană la Ungheni, in Marşul lui Ştefan cel Mare, o acţiune menită să atargă atenţia asupra necesităţii unirii celor două state romaneşti. Din acel loc se va porni un marş pană la Palatul Cotroceni, unde va fi transmis un mesaj preşedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, pentru a se intreprinde toate eforturile care să ducă la unirea Republicii Moldova cu Romania. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro