FOTO Accident mortal pe soseaua Calan - Hunedoara: un tanar de 20 de ani a fost ucis in impactul frontal cu un camion

FOTO Accident mortal pe soseaua Calan - Hunedoara: un tanar de 20 de ani a fost ucis in impactul frontal cu un camion

"In jurul orei 12:00, un tanar in varsta de 20 de ani, din localitatea Strei, in timp ce conducea un autoturism pe DN66, din directia Calan-Hateg, la intersectia cu DJ687, a pierdut controlul asupra volanului, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autocamion condus regulamentar de un barbat in varsta de 43 de ani, din localitatea Subcetate", a informat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara.

acum 70 luni (30 May 2017)

Marius Lungu, un tanar in varsta de 20 de ani, a intrat pe contrasens cu autoturismul si a izbit frontal un camion care circula regulamentar, sustin politistii, in urma cercetarilor efectuate la fata locului.

"In jurul orei 12:00, un tanar in varsta de 20 de ani, din localitatea Strei, in timp ce conducea un autoturism pe DN66, din directia Calan-Hateg, la intersectia cu DJ687, a pierdut controlul asupra volanului, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autocamion condus regulamentar de un barbat in varsta de 43 de ani, din localitatea Subcetate", a informat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara. "Victima, incarcerata, prezenta multiple traumatisme si leziuni incompatibile cu viata", a declarat medicul Calin Dumitrescu, purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta al Judetului Hunedoara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro