FOTO A cazut o bucata din macaraua de pe santierul noului spital de copii din Timisoara

FOTO A cazut o bucata din macaraua de pe santierul noului spital de copii din Timisoara

Reprezentantii Spitalului de Copii "Louis Turcanu" au anuntat ISU Timis de faptul ca o bucata din macaraua din curte s-a desprins si a cazut pe cladirea aflata in constructie.

acum 80 luni (22 Nov 2017)

Reprezentantii Spitalului de Copii "Louis Turcanu" au anuntat ISU Timis de faptul ca o bucata din macaraua din curte s-a desprins si a cazut pe cladirea aflata in constructie. Nu a fost nimeni ranit si noroc ca nu a cazut pe cladirea in care se afla sectie de Hematologie, cel mai apropiat corp de cladire a spitalului. Nu pot sa-mi dau seama din ce cauza a cazut macaraua, nu era nici vand, nici nu ploua. E de datoria celor de la Inspectoratul de Constructii si ISU sa afle. Cert este ca macaraua era inchiata de firma care lucreaza la noul corp al spitalului", a declarat Mihai Gafencu, medic la Spitalul de Copii "Louis Turcanu".

De constructia noului corp al spitalului se ocupa societatea Sulfatim, care a preluat lucrarea de la firma Promt, care a intrat in faliment.

Lucrarile au stagnat aproape un an de zile, insa acum cladirea cu sase etaje este aproape gata. Dan Diaconu, viceprimarul Timisoarei, a declarat, chiar astazi, ca in vara anului viitor lucraile la cladire vor fi gata. La o parte din cladire se lucreaza la termoizolatie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro