Fotbalul romanesc, in stare de soc: Danut Lupu a suferit un infarct si e in coma. Doctorii sunt rezervati

Fotbalul romanesc, in stare de soc: Danut Lupu a suferit un infarct si e in coma. Doctorii sunt rezervati

Lupu a cucerit cinci trofee la nivel de cluburi: *Un titlu si o Cupa a Romaniei cu Dinamo *Un titlu in Grecia *Un titlu si Supercupa Romaniei cu Rapid UPDATE 18.59 - Contactat de prosport.ro, Claudiu Vaiscovici, fost coleg de generatie cu Lupu, a povestit: "Pe 12 decembrie, Lupu a jucat fotbal la Galati, la un eveniment organizat de Ninel Comsa.

acum 97 luni (25 Jan 2016)

Catalin Apostolescu, medic primar in cadrul sectiei de terapie intensiva de la Institutul National de Boli Infectioase "Prof. Este internat la sectia de terapie intensiva.

Potrivit Digi Sport, doctorii sunt rezervati in privinta sanselor fostului international de a se recupera total si, chiar daca si-a reveni, Lupu risca sa aiba probleme neurologice.

In varsta de 48 de ani, Lupu s-a retras din activitate in 2001, dupa ce, de-a lungul carierei, a jucat pentru Dinamo Bucuresti, Panathinaikos (Grecia), Korinthos (Grecia), OFI Creta (Grecia), Rapid Bucuresti, Brescia (Italia) si Tzafririm Holon (Israel), castigand cinci trofee. La echipa nationala, Danut Lupu a strans 14 prezente, intre 1989 si 1998 si a facut parte din lotul Romaniei la Campionatul Mondial din 1990, disputat in Italia. Lupu a cucerit cinci trofee la nivel de cluburi: *Un titlu si o Cupa a Romaniei cu Dinamo *Un titlu in Grecia *Un titlu si Supercupa Romaniei cu Rapid UPDATE 18.59 - Contactat de prosport.ro, Claudiu Vaiscovici, fost coleg de generatie cu Lupu, a povestit: "Pe 12 decembrie, Lupu a jucat fotbal la Galati, la un eveniment organizat de Ninel Comsa. Meciul a fost urmat de o petrecere, iar Danut era cu zambetul pe buze, cum il stim toti. De atunci nu am mai vorbit cu el".

UPDATE 00.05 - Digi Sport, postul care anuntat ca Danut Lupu a suferit un infarct, a revenit cu noi informatii, de aceasta data furnizate de reporterul Dan Filoti, bun prieten cu fostul international. "Din fericire, nu e vorba de un infarct. Totul a plecat de la un virus gripal mai puternic. Partea buna e ca nu are alte probleme, comunica, e constient, primeste vizite, dar sunt rezerve, pentru ca vorbim de o raceala foarte puternica.

UPDATE 00.08 - Surse din cadrul spitalului Matei Bals, acolo unde e internat Lupu, au descris un tablou sumbru despre pacientul de 48 de ani. "Lupu sufera de insuficienta respiratorie. E pe antibiotice, antivirale si medicamente, care sa-l ajute in proc... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro