Fotbalistul Gerard Pique a povestit cum a sedus-o pe Shakira

Fotbalistul Gerard Pique a povestit cum a sedus-o pe Shakira

Desi in ultima vreme s-au intetit zvonurile unei despartiri, Gerard Pique (30 de ani) si Shakira (40 de ani) formeaza in continuare un cuplu.

acum 30 luni (4 Dec 2017)

Desi in ultima vreme s-au intetit zvonurile unei despartiri, Gerard Pique (30 de ani) si Shakira (40 de ani) formeaza in continuare un cuplu. Mi-am facut curaj si i-am cerut numarul de telefon. Apoi, ea a ajuns in Africa de Sud inaintea noastra pentru ca urma sa cante la festivitatea de deschidere. De obicei, cand pui o astfel de intrebare stupida te astepti la un raspuns scurt, de genul . Dar ea mi-a scris o intreaga poveste, despre cum se schimba temperatura in timpul zilei, si m-a impresionat. Am inceput sa ne scriem mesaje tot mai multe in timpul Cupei Mondiale, dar nu puteam sa ne vedem decat intr-un singur mod: daca Spania ajungea in finala, pentru ca ea canta la festivitatea de inchidere. I-am spus ca o sa ajung in finala doar ca sa am sansa sa o vad.

Gerard Pique si nationala Spaniei au cucerit titlul mondial in 2010, dupa o finala cu Olanda. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro