Fostul vicepresedinte al CJ Olt Gheorghe Buica a fost gasit spanzurat. Medicul a declarat decesul

Fostul vicepresedinte al CJ Olt Gheorghe Buica a fost gasit spanzurat. Medicul a declarat decesul

"Nu s-a mai efectuat resuscitarea, s-a estimat ca decesul survenise in urma cu vreo doua ore", a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Olt, medicul Marian Furtuna. In ultimii ani a disparut, in schimb, din viata publica, ocupandu-se de afacerile familiei (o retea de farmacii si magazine de feronerie).

acum 84 luni (6 Dec 2016)

Conform primelor informatii, fostul vicepresedinte al CJ Olt ar fi fost vazut in aceasta dimineata, si chiar a vorbit cu un vecin din Slatioara, fara sa dea ceva de banuit. In jurul orelor pranzului, barbatul de 60 de ani a fost gasit in streang chiar de fiul sau, care a apelat 112, dupa ce a incercat sa-l salveze. "Nu s-a mai efectuat resuscitarea, s-a estimat ca decesul survenise in urma cu vreo doua ore", a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Olt, medicul Marian Furtuna.

Gheorghe Buica a ocupat postul de vicepresedinte al Consiliului Judetean Olt in perioada 2004-2008, fiind la acel moment membru al Partidului Romania Mare. Ulterior a mai continuat cativa ani activitatea politica in cadrul Partidului Democrat Liberal (PDL), cu sustinerea acestui partid fiind numit pentru o perioada (pana in 2010) director al Companiei de Apa Olt. In ultimii ani a disparut, in schimb, din viata publica, ocupandu-se de afacerile familiei (o retea de farmacii si magazine de feronerie).

Contactat telefonic, fostul sau coleg de partid in PRM, si fost presedinte al Consiliului Judetean Olt in perioada 2004-2008, Jenel Copilau, a declarat: "Am auzit si eu, e o veste foarte trista. Nu mai vorbisem de ceva vreme cu el, nu stiu daca a avut sau nu probleme, n-am mai tinut legatura". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro