Fostul stelist Claudiu Raducanu a fost retinut in Mexic pentru folosirea de carduri false

Claudiu Raducanu, fost jucator al clubului Steaua, a fost retinut la Cancun, Mexic, pentru dare de mita si folosirea de carduri false. Potrivit anchetatorilor, ei au retras de la ATM-uri sume de pana la 5.000 de pesos (aproximativ 300 de EURO ).

acum 97 luni (28 Oct 2014)

Claudiu Raducanu, fost jucator al clubului Steaua, a fost retinut la Cancun, Mexic, pentru dare de mita si folosirea de carduri false. Alaturi de el a mai fost retinut un alt roman, in varsta de 25 de ani, Gheorghe Claudiu Papara.

Raducanu a fost deferit justitiei pentru dare de mita, Ministerul Public mexican anchetandu-l totodata pentru folosire de carduri false, potrivit presei mexicane, citata de Mediafax.

Dupa arestarea lor, procurorii au inceput ancheta in cazul celor doi pentru fals, uz de fals si dare de mita. Asupra lor s-a gasit un card de credit al bancii HSBC si alte 60 de carduri posibil false. Potrivit anchetatorilor, ei au retras de la ATM-uri sume de pana la 5.000 de pesos (aproximativ 300 de EURO ).

Conform Dario de Quintana Roo, romanii au incercat sa le ofere mita politistilor, dupa ce personalul de securitate al centrului comercial i-a susprins, vineri, retragand bani de la bancomate cu mai multe carduri. Cele doua persoane retinute sunt cercetate si pentru posibila spalare de bani.

Proceso.com.mx a scris ca Raducanu a jucat la echipe precum Steaua si Espanol Barcelona, fiind convovat si la nationala a Romaniei. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro