Fostul sef de la Cancan si WOWbiz, desemnat ministru al Culturii. "PSD duce viata culturala romaneasca la nivel de telenovele"

Fostul sef de la Cancan si WOWbiz, desemnat ministru al Culturii.

> Il cunosc pe Lucian Romascanu, m-am intersectat pentru o scurta perioada de timp cu el la Ringier, pe vremea cand lucram la Libertatea. Nu cred ca scurta perioada de sase luni in care a fost presedintele Comisiei de Cultura din Senat l-au transformat pe Lucian Romascanu intr-un cunoscator al acestui domeniu si nu cred ca intelectualii din PSD, atatia cat mai sunt, apreciaza aceasta numire.

acum 36 luni (28 Jun 2017)

>

Il cunosc pe Lucian Romascanu, m-am intersectat pentru o scurta perioada de timp cu el la Ringier, pe vremea cand lucram la Libertatea. Dar totusi, viata culturala romanesca nu se reduce la televiziuni si presa scrisa (online sau print) si acestea din zona tabloida. Televiziunile din Romania nu mai au de mult nicio legatura cu fenomenul cultural, insa Kanal D, unde a fost director Lucian Romascanu, este la ani lumina distanta de termenul cultura.

Nu cred ca scurta perioada de sase luni in care a fost presedintele Comisiei de Cultura din Senat l-au transformat pe Lucian Romascanu intr-un cunoscator al acestui domeniu si nu cred ca intelectualii din PSD, atatia cat mai sunt, apreciaza aceasta numire. E ametitor ce se-ntampla (ametitor cred ca e cuvantul cheie in care se incadreaza premierul Mihai Tudose), ca in fruntea fenomenului cultural din Romania este desemnat fostul sef de la Cancan si WOWbiz. Cam acestea sunt personajele alaturi de care a facut performanta (audiente, afisari, clickuri) in institutiile pe care le-a condus. PSD duce viata culturala romaneasca la nivel de telenovele, de cancanuri etc. Pentru Liviu Dragnea&Co, cultura inseamna mici, bere si spart de seminte, la care accidental mai sunt atasate un concert de muzica populara si un film cu Jean-Claude Van Damme. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro