Fostul prezentator TV Radu Cosarca, numit in conducerea Cupru Min

Fostul prezentator TV Radu Cosarca, numit in conducerea Cupru Min

"Tinand cont de obiectivele principale ale Societatii Cupru Min S.A., cresterea capacitatilor de productie, precum si consolidarea pozitiei de piata actuala, s-a concluzionat ca experienta unui profesionist in domeniul economic si financiar, a unuia in domeniul audit, a unuia in domeniul corporate & marketing, a unuia in domeniul juridic, precum si a unuia in domeniul tehnic si operational sunt necesare in cadrul Consiliului de Administratie nou format", a transmis ministerul.

acum 94 luni (20 Jul 2016)

Adunarea Generala a Actionarilor societatii Cupru Min SA a ales ieri cinci noi membri in Consiliul de Administratie, printre care si Radu Cosarca, cunoscut mai ales din perioada sa de prezentator TV. Acesta a atras atentia publica ca denuntator al lui Eugen Bradean, fost director de trading la Hidroelectrica, arestat in octombrie 2013 in dosarul Mita pentru vanzarea de energie de la Hidroelectrica.

Procedura de selectie a fost realizata de catre Departamentul pentru Privatizare si Administrarea Participatiilor Statului, prin intermediul a doua societati de recrutare, iar contractele vor fi incheiate in baza OUG nr. Expertii in recrutare au centralizat un numar total de 53 de dosare de aplicatie.

"Tinand cont de obiectivele principale ale Societatii Cupru Min S.A., cresterea capacitatilor de productie, precum si consolidarea pozitiei de piata actuala, s-a concluzionat ca experienta unui profesionist in domeniul economic si financiar, a unuia in domeniul audit, a unuia in domeniul corporate & marketing, a unuia in domeniul juridic, precum si a unuia in domeniul tehnic si operational sunt necesare in cadrul Consiliului de Administratie nou format", a transmis ministerul. Citeste si:

+Tiganii si-au facut un cartier intreg din capace de borcane. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro