Fostul presedinte israelian Shimon Peres "isi cauta un job"

Fostul presedinte israelian Shimon Peres

Filmul se sfarseste cu Peres, care a parasit functia de presedinte in iulie, ca instructor de parasutism, spunandu-i unui invatacel speriat de locul aterizarii ca "acolo unde nu este nimic, poti face orice".

acum 117 luni (25 Sep 2014)

In filmul ce dureaza 4 minute si 45 de secunde, fostul presedinte al Israelului refuza sa se pensioneze. Insa, prin intermediul acestui video, Peres isi impartaseste sperantele pentru pace, pentru o conducere desavarsita, dar si pentru avansuri tehnologice si stiintifice.

Se pare ca acest video a fost produs de nepoata lui Peres, scenarista Mika Almog, si ca promoveaza Centrul Peres pentru Pace. Filmuletul incepe cu Peres care-si strange lucrurile din biroul prezidential si se indreapta catre Fortele de Munca, unde i se spune ca nu are nicio aptitudine relevanta. "Intelectul este arma noastra cea mai de pret", spune el in timp ce lucreaza ca agent de securitate. Filmul se sfarseste cu Peres, care a parasit functia de presedinte in iulie, ca instructor de parasutism, spunandu-i unui invatacel speriat de locul aterizarii ca "acolo unde nu este nimic, poti face orice". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro