Fostul preot Cristian Pomohaci a starnit certuri intre sateni intr-o comuna din Galati dupa ce s-a aflat ca va concerta acolo. Pe cati bani va canta

Fostul preot Cristian Pomohaci a starnit certuri intre sateni intr-o comuna din Galati dupa ce s-a aflat ca va concerta acolo. Pe cati bani va canta

Desi trece printr-o criza de imagine de proportii, dupa ce a fost dat afara din preotie de Biserica Ortodoxa (in urma unui dosar de cercetare penala in care acesta este acuzat de coruperea sexuala a unor minori), cantaretul de muzica populara Cristian Pomohaci continua sa fie invitat sa concerteze la diverse evenimente, inclusiv la cele organizate pe bani publici.

acum 64 luni (17 May 2018)

Desi trece printr-o criza de imagine de proportii, dupa ce a fost dat afara din preotie de Biserica Ortodoxa (in urma unui dosar de cercetare penala in care acesta este acuzat de coruperea sexuala a unor minori), cantaretul de muzica populara Cristian Pomohaci continua sa fie invitat sa concerteze la diverse evenimente, inclusiv la cele organizate pe bani publici. Alaturi de Cristian Pomohaci, pe scena amenajata in centrul satului vor urca si alti artisti, printre care Laura Lavric, Vali Vijelie sau Alessia, dar si o serie de ansambluri folclorice galatene, printre care si doua alcatuite din copii de la scolile din Tulucesti.

Anuntul cum ca fostul preot va canta la sarbatoarea comunei a fost facut de primarie pe pagina de Facebook a institutiei, iar reactia satenilor a fost imediata, situatia starnind o controversa in toata regula pe internet (la postarea initiala, dar si la sutele de distribuiri) intre cei care-l sustin pe Cristian Pomohaci (in "razboiul" lui cu Biserica Ortodoxa si cu Justitia) si cei care cred ca primaria n-ar fi trebuit sa contracteze, pe bani publici, un artist controversat, care are probleme penale.

O parte dintre comentarii (cele in care fostul preot era jignit cu cuvinte imposibil de reprodus, din motive de decenta) au fost sterse, dar atacurile cu limbaj moderat la adresa artistului a fost pastrate, la fel ca si comentariile care il ridica in slavi, considerand ca talentul sau nu poate fi pus la indoiala doar din cauza problemelor cu Justitia.

Afisul evenimentului FOTO Primaria Tulucesti

Nu am reusit sa obtinem un punct de vedere din partea Primariei Tulucesti, vizavi de controversele iscate printre sateni, dar surse neoficiale ne-au dezvaluit ca artistul va incasa un onorariu de circa 2.000 de euro pentru prestatia din satul aflat la circa 12 kilometri de Galati.

Va reamintim ca in vara lui 2017 Cristian Pomohaci a fost ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro