Fostul premier Sorin Grindeanu: PSD are nevoie de o schimbare de leadership. Cand nu-ti convine ceva, excluzi, tai, rupi. Nu in forma asta se conduce un partid

Problema e structurala- de a reporni motoarele interne ale PS de a pune in functiune structurile, de a respecta statutul, de a reface, de a umbla la acea fisura care exista in acest moment intre conducerea centrala si teritoriu, acele sute de mii de oameni.

acum 82 luni (7 Jul 2017)

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, vineri, intr-un interviu acordat Mediafax, ca PSD nu necesita o reforma, la acest moment, ci o schimbare de lidership.

"Nu e vorba de reforma in acest moment. In acest moment, in PSD e nevoie de un singur lucru-sa se aplice statutul. Pentru binele PSD in acest moment e nevoie de o schimbare de lidership. Problema e structurala- de a reporni motoarele interne ale PS de a pune in functiune structurile, de a respecta statutul, de a reface, de a umbla la acea fisura care exista in acest moment intre conducerea centrala si teritoriu, acele sute de mii de oameni. De aceea cred ca schimbarea e necesara, dar nu rezolva problema de fond daca nu incepem sa lucram la aplicarea statutului", a afirmat Sorin Grindeanu.

El a vorbit si despre motiunea de ceznura prin care a fost demis de propriul Guvern.

"Am fost intrebat de foarte multa lume de ce am vrut ca Victor Ponta sa fie langa mine. Venirea lui Victor Ponta alaturi de mine a dus la atragerea atentiei asupra anumitor lucruri gresite pe care Liviu Dragnea le-a facut. Vreau sa ii multumesc pentru ca a fost alaturi de mine in acele zile. Eu imi doresc sa nu plece din PSD, indiferent de cat de mahnit sau dezamagit este. Sa stiti ca PSD are nevoie de exprienta lui Victor Ponta si spun aceste lucruri cat se poate de onest si cinstit, nu asa cum face Dragnea de dragul comunicarii publice. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro