Fostul prefect al Capitalei, procurorul militar Paul Petrovan, pleaca de la DNA la Parchetul instantei supreme

Fostul prefect al Capitalei, procurorul militar Paul Petrovan, pleaca de la DNA la Parchetul instantei supreme

Inainte de a fi prefect al Capitalei, Paul Petrovan a fost procuror la DNA Timisoara, din aprilie 2004 pana in mai 2006, apoi procurorul la DNA Craiova, din mai 2006 pana in martie 2007, cand a ajuns la structura centrala a DNA, mai intai la Sectia de combatere a coruptie, apoi, din 15 decembrie 2010, la Sectia de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari.

acum 80 luni (4 Apr 2017)

Paul Nicolae Petrovan a revenit ca procuror militar la Directia Nationala Anticoruptie dupa ce, in 2 aprilie, si-a incheiat mandatul la Prefectura Capitalei, iar Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) nu i-a mai prelungit detasarea. Dupa revenirea la Directia Nationala Anticoruptie, Petrovan a formulat o cerere de incetare a activitatii la DNA si continuarea activitatii la Sectia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat marti cererea lui Paul Petrovan, dispunand incetarea activitatii acestuia la DNA incepand din 18 aprilie si revenirea, din aceeasi data, la Sectia Parchetelor Militare din Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, unitate de parchet de la care provine.

Si procurorul DNA Ioan Paul Chis vrea sa plece de la DNA, acesta solicitand sa lucreze in continuare ca magistrat la Parchetul Judecatoriei Sectorului 6. Inainte de a fi prefect al Capitalei, Paul Petrovan a fost procuror la DNA Timisoara, din aprilie 2004 pana in mai 2006, apoi procurorul la DNA Craiova, din mai 2006 pana in martie 2007, cand a ajuns la structura centrala a DNA, mai intai la Sectia de combatere a coruptie, apoi, din 15 decembrie 2010, la Sectia de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro