Fostul parlamentar Serban Mihailescu: Aproape toate concediile le faceam cu Dan Andronic. Eu sunt nasul de botez al copiilor lui

Fostul secretar general al Guvernului Nastase, Serban Mihailescu, a declarat, marti, ca si-a facut aproape toate concediile cu Dan Andronic, el fiind nasul copiilor patronului de la ''Evenimentul zilei'', iar in anul 2008 a participat la nunta acestuia, de la Monte Carlo, unde au mai fost prezenti Adrian Nastase, Calin Popescu-Tariceanu, Nicolae Dumitru - ''Niro'' si Dan Ioan Popescu, potrivit Agerpres. La iesirea din sala de judecata, Serban Mihailescu a fost intrebat de jurnalisti cine i-a pus porecla de Micky Spaga, iar acesta a raspuns ca "a fost o lucratura a unor domni si doamne, intr-un moment foarte important pentru conducere" si ca, de-a lungul timpului, a fost deranjat de acest lucru, insa nu a avut ce face.

acum 70 luni (24 May 2017)

Fostul secretar general al Guvernului Nastase, Serban Mihailescu, a declarat, marti, ca si-a facut aproape toate concediile cu Dan Andronic, el fiind nasul copiilor patronului de la ''Evenimentul zilei'', iar in anul 2008 a participat la nunta acestuia, de la Monte Carlo, unde au mai fost prezenti Adrian Nastase, Calin Popescu-Tariceanu, Nicolae Dumitru - ''Niro'' si Dan Ioan Popescu, potrivit Agerpres.

Serban Mihailescu a fost audiat marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in calitate de martor, in dosarul in care fostul premier Calin Popescu-Tariceanu este judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului. Eu am participat doar la ceremonia religioasa si am stat mai putin de 24 de ore. La nunta au mai fost Adrian Nastase, Calin Popescu-Tariceanu, Nicolae Dumitru — patronul de la "Niro'.

Acesta a precizat ca, in anul 2009, Nicolae Dumitru si Dan Andronic l-au invitat in Israel, pentru a participa la o serbare organizata de consultantul politic Tal Silberstein. In 2009, am fost operat de cancer si nu m-am dus vara, ci toamna. Dupa aceea am facut separat deplasarea la Ierusalim si acolo, in preajma unei biserici, ne-am intalnit pe o alee cu un grup din care facea parte si Tariceanu.

El a recunoscut ca a participat si la doua petreceri organizate la locuinta lui Remus Truica, insa fiecare politician statea in grupul lui, deoarece "pesedistii nu stateau cu liberalii". Mihailescu a adaugat ca il cunostea pe Remus Truica de pe vremea cand acesta a fost sef de cabinet al fostului premier Adrian Nastase.

Urmatorul termen al procesului a fost stabilit pentru data de 20 iunie, cand va fi audiat ca martor si Dan Andronic.

La iesirea din sala de judecata, Serban Mihailescu a fost intrebat de jurnalisti cine i-a pus porecla de Micky Spaga, iar acesta a raspuns ca "a fost o lucratura a unor domni si doamne, intr-un moment foarte important pentru conducere" si ca, de-a lungul timpului, a fost deranjat de ace... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro