Fostul ministru Fenechiu va fi eliberat conditionat pe motiv ca s-a purtat frumos si a scris carti. Mai avea de executat doi ani de inchisoare in dosarul Transformatorul

Fostul ministru a fost condamnat definintiv in dosarul "Transformatorul" pe 30 ianuarie 2014, dupa ce a fost trimis in judecata de procurorii DNA in iunie 2012, fiind acuzat ca prin firmele sale a vandut transformatoare si intrerupatoare uzate si vechi la preturi de produse noi catre Sucursala de Intretinere si Servicii Energetice Electrice Moldova.

acum 35 luni (7 Aug 2017)

Relu Fenechiu, fost ministru al Transporturilor, va fi eliberat conditionat din Penitenciarul Vaslui, in cursul zilei de luni, informeaza Digi 24. Eliberarea inainte de termen a fost decisa pe motiv ca detinutul a avut o purtare buna in penitenciar si a scris mai multe carti, considerate a avea valoare stiintifica.

Relu Fenechiu avea de executat o pedeapsa de cinci ani si sase luni de inchisoare, dupa ce magistratii au contopit pedepsele din cele doua dosare in care acesta a fost condamnat, respectiv dosarele "Transformatorul" si "Siveco". Citeste si: Tribunalul a decis eliberarea conditionata din inchisoare a fostului ministru Relu Fenechiu Fenechiu a fost condamnat la inchisoare cu executare, alaturi de fratele sau, Lucian Fenechiu si fostul director al societatii Fene Grup, Mihai Bogdan Damian.

Fostul ministru a fost condamnat definintiv in dosarul "Transformatorul" pe 30 ianuarie 2014, dupa ce a fost trimis in judecata de procurorii DNA in iunie 2012, fiind acuzat ca prin firmele sale a vandut transformatoare si intrerupatoare uzate si vechi la preturi de produse noi catre Sucursala de Intretinere si Servicii Energetice Electrice Moldova. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro