Fostul ministru de Interne, senatorul Gabriel Oprea, la DNA

Fostul ministru de Interne, senatorul Gabriel Oprea, la DNA

DNA a precizat ca, la 13 iulie 2015, Gabriel Oprea, in calitate de ministru de Interne si ordonator de credite, cu ajutorul lui Nicolae Gheorghe, secretar de stat in cadrul Departamentului de Informatii si Protectie Interna, si Gabriel-Nicolae Pavel, sef al Serviciului juridic, a dispus suplimentarea cu suma de 410.000 lei a fondurilor pentru cheltuieli operative ale acestei structuri de politie si a aprobat achizitia unui autoturism Audi A8 in scopul declarat al asigurarii protectiei demnitarilor.

acum 82 luni (11 Apr 2016)

Update Gabriel Oprea a fost chemat la sediul DNA pentru a da o declaratie insa acesta a precizat ca s-a prevalat de dreptul la tacere. Nu exista cabina de jacuzzi si canapelele", a declarat fostul ministru al Afacerilor Interne la iesirea din sediul DNA.

Acuzatiile procurorilor DNA

Gabriel Oprea a fost pus oficial pe 3 martie 2016 sub urmarire penala pentru abuz in serviciu pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, in dosarul in care sunt cercetati si fosti sefi ai Directiei de Informatii si Protectie Interna (DIPI).

DNA a precizat ca, la 13 iulie 2015, Gabriel Oprea, in calitate de ministru de Interne si ordonator de credite, cu ajutorul lui Nicolae Gheorghe, secretar de stat in cadrul Departamentului de Informatii si Protectie Interna, si Gabriel-Nicolae Pavel, sef al Serviciului juridic, a dispus suplimentarea cu suma de 410.000 lei a fondurilor pentru cheltuieli operative ale acestei structuri de politie si a aprobat achizitia unui autoturism Audi A8 in scopul declarat al asigurarii protectiei demnitarilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro