Fostul ministru al Economiei, Constantin Nita, si-a dat demisia din functia de presedinte al PSD Brasov

Fostul ministru al Economiei, Constantin Nita, si-a dat demisia din functia de presedinte al PSD Brasov

Comitetul Executiv Judetean al PSD Brasov se va intruni saptamana viitoare si va desemna o persoana care va asigura, interimar, conducerea organizatiei.

acum 84 luni (26 Mar 2016)

Comitetul Executiv Judetean al PSD Brasov se va intruni saptamana viitoare si va desemna o persoana care va asigura, interimar, conducerea organizatiei. De asemenea, am fost onorat sa fac parte din conducerea celui mai mare partid din Romania, un partid care a scris istorie, cu momente extraordinare, dar si perioade mai putin bune. Mi-am dorit, prin activitatea mea de-a lungul timpului, ca deputat, ministru al IMM-urilor, ministru al Energiei sau ministru al Economiei, sa contribui la promovarea unor proiecte care sa-i asigure Romaniei o pozitie favorabla pe plan extern, dar si o dezvoltare in beneficiul companiilor romanesti, a romanilor in special. De asemenea, multumesc tuturor colaboratorilor externi - reprezentanti ai diferitelor institutii si asociatii, ai mediului de afaceri, ai presei nationale si locale", a declarat Nita.

Acesta anuntase inca de anul trecut ca nu va mai candida la Parlament si nici la conducerea filialei.

In decursul timpului, Constantin Nita a fost ministrul al IMM-riulor si ministru al Economiei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro